Aplicații Esențiale

Deși sistemul de operare Windows include soluții integrate care pot satisface cerințele zilnice ale utilizatorilor, în multe cazuri acestea nu sunt suficiente. Este necesară utilizarea de aplicații terțe specializate, care oferă funcționalități extinse și complete. Aero IT Support a compilat o listă de aplicații esențiale care îmbogățesc sistemul, asigurând compatibilitate extinsă și funcționalitate deplină în funcție de nevoile individuale.

Toate aplicațiile recomandate sunt mature și se dezvoltă continuu odată cu fiecare nouă versiune lansată.

Chrome

Google Chrome este un navigator web dezvoltat de către compania Google. Este cel mai utilizat browser la momentul actual. Rămâi la curent cu noutățile folosind browserul creat de Google.

descarcă

VLC

VLC este un lector multimedia gratuit, cu sursă deschisă și disponibil pe mai multe platforme. Redă orice - fișiere, discuri, camere web, dispozitive și fluxuri.

Complet gratuit - fără spyware, fără anunțuri și fără urmărirea utilizatorilor.

descarcă

Thunderbird

Accesează toate mesajele tale, calendarele și contactele într-o singură aplicație rapidă. Thunderbird este finanțat prin donații de la utilizatori. Noi nu colectăm date personale, nu afișăm reclame în caseta ta de email, și nu antrenăm în secret inteligență artificială cu conversațiile tale private.

descarcă

WinRAR

Cu peste 500 de milioane de utilizatori în întreaga lume, WinRAR este cea mai populară unealtă de comprimare din lume! WinRAR este o unealtă puternică de arhivare și extragere, și poate deschide toate formatele populare de fișiere.

descarcă

Notepad++

Notepad++ este un editor de text și un editor de cod sursă folosit sub sistemul de operare Microsoft Windows. Compatibil cu aproximativ 80 de limbaje de programare cu evidențierea sintaxei, permite lucrul cu mai multe fișiere deschise într-o singură fereastră, datorită interfeței sale de editare pe file.
Notepad++ este disponibil sub licența GPL și este distribuit ca software gratuit.

descarcă

Aplicații Opționale

Firefox

Obțineți browser-ul care protejează ceea ce contează
Nicio politică de confidențialitate dubioasă sau uși din spate pentru advertiseri. Doar un browser extrem de rapid care nu vă trădează.

descarcă

Zoom

Conectați-vă, colaborați și realizați mai mult împreună cu soluția de întâlniri video de încredere Zoom.

descarcă

Google Drive

Stocați, trimiteți și colaborați în fișiere și dosare de pe dispozitivul mobil, tabletă sau computer

descarcă

Google Earth Pro

Călătoriți prin lume fără să vă ridicați de pe scaun
Cu Google Earth, puteți să străbateți în zbor orice distanță în doar câteva secunde și să explorați sute de orașe 3D. Alegeți aleatoriu locuri noi de descoperit și creați propriile hărți și tururi.

descarcă

×