Politica de Confidențialitate

Data ultimei actualizări: 10.09.2023

Aero IT Support („noi”, „nostru” sau „compania”) se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate descrie cum colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale în legătură cu utilizarea website-ului nostru, AeroIT.ro („Website”). Prin utilizarea Website-ului, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate.

 

 1. Informații Colectate
   • Informații furnizate de dvs.: Colectăm informații pe care le furnizați voluntar, cum ar fi numele, adresa de email și alte informații de contact atunci când completați formulare de pe Website sau când ne contactați.
   • Informații automate: Utilizăm tehnologii de colectare automată a datelor, inclusiv cookie-uri și tehnologii similare, pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. a Website-ului, cum ar fi adresa IP, tipul de browser și paginile vizitate.
 2. Utilizarea Informațiilor
   • Furnizarea serviciilor: Utilizăm informațiile dvs. pentru a vă furniza serviciile solicitate și pentru a gestiona contul dvs. pe Website.
   • Comunicare: Putem utiliza informațiile dvs. pentru a vă trimite actualizări, oferte și comunicări legate de serviciile noastre, dar numai cu acordul dvs. prealabil.
 3. Dezvăluirea Informațiilor
   • Tertți autorizați: Nu dezvăluim informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazului în care suntem obligați de lege sau considerăm în mod rezonabil că dezvăluirea este necesară pentru protejarea drepturilor, siguranței sau proprietății noastre, sau pentru a implementa Termenii și Condițiile noastre.
 4. Securitatea Informațiilor
   • Protecția datelor: Utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat sau a pierderii.
 5. Drepturile dvs.
   • Acces și corectare: Aveți dreptul de a solicita acces la informațiile dvs. personale și de a solicita corectarea oricăror erori din aceste informații.
 6. Contact
   • Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].
×