Termeni și Condiții de Utilizare a Website-ului AeroIT

Data ultimei actualizări: 10,09,2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții („Termeni”) înainte de a utiliza website-ul AeroIT („Website”). Prin accesarea și utilizarea acestui Website, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Website.

 1. Utilizarea Website-ului
   • Utilizarea conținutului: Conținutul acestui Website este furnizat în scopuri informative. Sunteți autorizat să accesați și să utilizați conținutul în scopuri personale și comerciale, cu condiția să respectați toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală.
   • Utilizarea serviciilor: Orice servicii oferite prin intermediul Website-ului sunt guvernate de Termenii și Condițiile suplimentare aplicabile furnizate în legătură cu acele servicii.
   • Accesul la Website: Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau suspenda accesul dvs. la Website în orice moment, din orice motiv, fără notificare prealabilă.
 2. Confidențialitatea și Protecția Datelor
   • Politica de Confidențialitate: Prin utilizarea Website-ului, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate, care reglementează colectarea și utilizarea datelor dvs. personale.
 3. Drepturile de Autor și Drepturile de Proprietate Intelectuală
   • Conținutul Website-ului: Toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului Website-ului aparțin AeroIT sau terților autorizați. Nu aveți permisiunea să reproduceți, să distribuiți sau să modificați conținutul fără acordul scris prealabil.
 4. Limitarea Răspunderii
   • Conținutul și Serviciile: Ne străduim să furnizăm informații precise și servicii de calitate, dar nu putem garanta că informațiile de pe Website sunt complete, corecte sau actualizate. Utilizarea conținutului și serviciilor se face pe propriul dvs. risc.
   • Legături Externe: Website-ul poate conține legături către website-uri terțe. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor website-uri.
 5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
   • Actualizări: Acești Termeni pot fi actualizați periodic. Orice modificare va fi afișată pe această pagină, iar utilizarea continuă a Website-ului după astfel de modificări constituie acceptarea dvs. a noilor Termeni și Condiții.
 6. Contact
   • Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Acești Termeni și Condiții reprezintă acordul integral între dvs. și AeroIT cu privire la utilizarea Website-ului și înlocuiesc toate înțelegerile anterioare.

×