Backup cloud

Înțelegem că securitatea datelor este vitală pentru orice afacere, iar salvarea și arhivarea datelor este esențială pentru industriile cu reguli sau reglementări de conformitate și poate fi deosebit de utilă în timpul unui eventual litigiu.

Ținând cont de faptul că există numeroase situații care pot duce la pierderea instantanee a tuturor datelor unei companii, cauzate de lipsa unei copii de siguranță care să poată fi restaurată, venim în atenția clienților noștri cu o soluție de backup pentru recuperarea datelor în caz de dezastru.

Soluțiile bazate pe cloud oferă o modalitate convenabilă și sigură de stocare a datelor, care implică transferul către mai multe servere la distanță. Datele sunt stocate digital tot timpul și pentru că sunt distribuite pe servere aflate în centre de date diferite, este mult mai puțin probabil să sufere de orice fel de pierdere.

Considerăm potrivite planurile de backup de date bazate pe cloud, deoarece sunt în întregime digitale, necesită doar o conexiune la internet și sunt mult mai flexibile decât alte metode, iar această versatilitate face problema de frecvență mult mai simplă, deoarece nu mai trebuie planificate mediile fizice sau mutarea lor între local și extern.

Majoritatea companiilor, apreciază faptul că un serviciu de backup de date bazat pe cloud oferă la fel de multă, dacă nu mai multă fiabilitate, scalabilitate și securitate în comparație cu soluțiile de backup ​​​​intern sau extern.

Propunem un plan de recuperare în caz de dezastru tuturor clienților noștri, acesta fiind esențial pentru atenuarea riscurilor, reprezentând o modalitate bună de a se asigura că afacerea lor nu este luată pe nepregătite de apariția vreunui eveniment neprevăzut.

Backup incremental

Backupul în cloud incremental este o metodă de copiere a datelor care implică doar salvarea modificărilor aduse fișierelor sau datelor de la ultimul backup, oferind o serie de avantaje semnificative precum:

  • Economisirea spațiului de stocare prin salvarea modificărilor recente, compatibilă cu volumuri mari de date ce trebuie păstrate;
  • Viteză mai mare, concentrându-se doar pe modificările aduse de la ultimul backup, fapt care duce la scurtarea timpului de backup;
  • Restaurare eficientă prin recuperarea datelor în starea în care erau la momentul fiecărui backup incremental;
  • Protecție împotriva pierderii datelor prin revenirea la o versiune anterioară a datelor, în cazul în care fișierele sunt afectate de anumite probleme;
  • Eficiență în utilizarea resurselor prin concentrarea asupra modificărilor, sunt necesare mai puține resurse (cum ar fi lățimea de bandă și timpul procesorului) și pot fi utilizate mai eficient  resursele de calcul și infrastructura de rețea.
Backup Cloud

Avantaje backup cloud

Cost

Costurile aferente pentru backup cloud funcționează prin intermediul unui abonament cu plată în funcție de utilizare.

Fiabilitate

Sistemele de stocare bazate pe cloud au beneficii și daune distincte atunci când vine vorba de fiabilitate. De aceea, luăm în calcul oferirea prin contract a unui nivel de serviciu (SLA – Service Level Agreement).

Scalabilitate

Backup cloud este scalabil, crescând capacitatea fără efort pe măsură ce datele și nevoile afacerii tale cresc.

Securitatea

Nivelul de siguranță și securitate este crescut, acest lucru fiind posibil prin intermediul criptărilor de date în mod automat, din momentul în care se crează backup-ul și până la recuperarea acestuia.

backup cloud

Cu planurile noastre de abonament accesibile, începând de la 9 EUR pe lună, puteți asigura stocarea în cloud fără probleme a datelor dvs. fără a depăși bugetul.

×